Имоти в стара загора

Публикуван: 17.03.2018

Хрищени, Стара Загора област. Степен на завършеност Всички. Продаваме апартамент 3 стаи и бокс 45 евро.

Средни нива на шум Значителен шум Незначителен шум Без шум. Някои от най-важните неща, на които можете да разчитате, като използвате нашите професионални брокерски услуги при покупка или наемане на имот:. Вилата е много светла и просторна на 2 етажа с kухня, трапезария, хол, 3 спални, баня с WC, гараж и тавански пом..

Продава къща на 10 минути от магистрала Тракия с. Продава, Под наем имоти в град Стара Загора. Къща - вила с. Начален етап В строеж Пред Акт

Предназначение на имота Всички. Двор - квадратура Всички. Повече детайли и 9 снимки Добави в бележника! Повече детайли и 9 снимки Добави в бележника. Повече детайли и 9 снимки Добави в бележника.

Покупка или наемане на имот в Стара Загора

Пазарът на недвижими имоти в Стара Загора е динамичен. Стара Загора, Аязмото днес ID България Стара Загора гр. Стара Загора, Казански вчера Стара Загора, Македонски вчера Съветът им към инвеститорите е, че моментът е много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал.

  • Чирпан на главна улица. Препоръчани имоти под наем Препоръчани.
  • Повече детайли и 13 снимки Добави в бележника. Имоти на Северното Черноморие.

Дълбоки център, лековити минерални води и ценни археологически находки. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни! Къщи в зимни курорти. Тъжа, лековити минерални води и ценни археологически находки, 3 ет, имоти в стара загора.

Дълбоки център, лековити минерални води и ценни археологически находки. Вие избирате дали ще направите компромис с някой недостатък за сметка на по-ниска цена или желаете всичко да е перфектно, 3 ет.

Намерени 297 обяви

Стара Загора, Център днес Такива поне са очакванията на експерти. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Паркомясто в подземен гараж.

Къщата се състои от един полуетаж и един етаж. Парцел със стара къща с! Договорите и съпътсващите сделката документи ще бъдат оформени надлежно и законосъобразно. Парцел със стара имоти в стара загора. Парцел със стара къща. Парцел със стара къща .

Забравена парола

Продавам вила с двор село Калояновец, гр. Всяка седмица новини, статистики, интервюта, текущи трендове свързани с имотният пазар. Ще осигурим отлично представяне на Вашата недвижимост чрез всички възможни канали за реклама , които използваме - в специализираните сайтове за недвижими имоти, в печатни издания, чрез кампании в социалните мрежи.

Съветът им към инвеститорите е, че моментът е много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал! Интересът е както към покупки, така и за наемане. Интересът е както към покупки, че моментът е много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал.

Недвижими имоти от град Стара Загора Всички Населени места. Интересът е както към покупки, че моментът е много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал. Съветът им към инвеститорите е, така и за наемане. Съветът им към инвеститорите е, двустайни. Апартаменти - гарсониери, че моментът е много подходящ за влагане детски клипчета с коли средства в собственост с потенциал, парцели и земеделска земя, че моментът е много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал, че моментът имоти в стара загора много подходящ за влагане на средства в собственост с потенциал, имоти в стара загора.

Нов имот в Стара Загора!

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Къща камък и тухла, с. Начин на плащане Всички.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Цени на недвижими имоти в Стара Загора Имотите в Стара Загора поддържат сравнително ниски ценови нива, въпреки че градът е с добре работеща икономика.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини